Dostava

Cijena dostave i pakiranja je 3,50 EUR-a za sve narudžbe do 50,00 EUR-a, a za narudžbe preko 50,00 EUR-a dostava je besplatna. Kod odabira plaćanja pouzećem dodatno se naplaćuje naknada od 1 EUR.  Cijena dostave jednaka je za cijelu Hrvatsku.

Za područje Zagreba moguće je osobno preuzimanje po individualnom prethodnom dogovoru na području Zagreb - Srednjaci te se u tom slučaju ne plaća poštarina.

Svi paketi se šalju Hrvatskom poštom kao preporučena pošiljka. Preporučene i vrijednosne pošiljke adresirane na vas djelatnik Hrvatske pošte dostavit će na Vašu adresu i uručiti Vam ih uz potpis. Takve pošiljke mogu preuzeti i treće osobe uz Vašu osobnu iskaznicu. Ako Vas djelatnik Hrvatske pošte prigodom dostave ne zatekne na adresi, ostaviti će Vam obavijest o prispijeću pošiljke. Na obavijesti je naznačeno u kojem poštanskom uredu možete preuzeti pošiljku, a rok za njezino preuzimanje je pet radnih dana. Prilikom preuzimanja pošiljke trebate imati dokument za osobnu identifikaciju (osobna iskaznica, putovnica...).